Day-1

27th of September, 2023

Day 1 - Wednesday

Duration

Title

Teachers

9:00 -10:00

60min

Introduction to Single Cell Technologies

Ángeles Arzalluz-Luque

10:00 - 10:30

30min

Introduction to Single-Cell Data Analysis

Priyansh Srivastava

30 min

30 min

Coffee Break

11:00 - 11:45

45min

Count Table and Preprocessing and QC (Filtering, QC)

Marta Benegas

11:45 - 13:00

1h 15min

Hands On 1: OmicsBox Intro, Quality Assessment and Quantification with OmicsBox

Marta Benegas & Priyansh Srivastava

13:00 - 14:30

30 min

Lunch

🥘

14:30 - 15:15

45min

Clustering and UMAP Viz. And Sample Integration

Marta Benegas

15:15 - 16:00

45min

Diff. Exp + Enrichment Analysis

Marta Benegas

16:00 - 16:30

30 min

Coffee Break

16:30 - 18:00

1h 30min

Hands On 2: Data Preprocessing and Clustering, DEG and Enrichment with OmicsBox

Marta Benegas & Priyansh Srivastava