Day-2

28th of September, 2023

Day 2 - Thrusday

Duration

Title

Teacher

9:00 - 9:45

30 min

R Packages for Single-Cell Analysis

Ángeles Arzalluz-Luque

9:45 - 10:30

60 min

Hands On 3: Single-cell Data Preparation and Clustering in R

Ángeles Arzalluz-Luque

30 min

Coffee Break

11:00 - 11:45

45min

Cell Type Annotation and Differential Abundance Analysis

Ángeles Arzalluz-Luque

11:45 - 13:00

1h 15min

Hands On 4: Cell Type-level Analysis in R

Ángeles Arzalluz-Luque

13:00 - 14:30

1h 30min

Lunch

🥘

14:30 - 15:15

45min

Trajectory Analysis 1: Concepts, Tools & Applications

Priyansh Srivastava

15:15 - 16:00

45min

Trajectory Analysis 2: Pseudotime Inference

Priyansh Srivastava

16:00 - 16:30

Coffee

Coffee Break

16:30 - 18:00

1:30h

Hands On 5: Trajectory Analysis using Monocle3 (OmicsBox and R)

Priyansh Srivastava