Day-3

29th of September, 2023

Day 3 - Friday

Duration

Title

Teacher

9:00 - 9:45

45min

Use-Case: Isoform Co-Expression Networks

Ángeles Arzalluz-Luque

9:45 - 10:30

45min

Cell-Cell Communication Analysis

Pau Badia (University of Heidelberg)

20 min

30 min

Coffee Break

10:50 - 11:35

45min

Demo on Cell to Cell Communications

Pau Badia (University of Heidelberg)

11:35 - 12:15

40min

Thesis Priyansh: scMasigPro

Priyansh Srivastava

12:15 - 13:50

45min

Patient stratification with spatial transcriptomics

Joanna Ficet (ETHZ, Zurich)

13:00 - 14:15

1h 15min

Single Cell meets Real World: Intercept-MDS Use Cases Discussion

Network Contribution

14:30 - 17:00

Lunch at Albarcoa https://restaurantealbacora.com/

🥘